Offerte aanvragen?

Etiketteren en krimpen

Etikettering goederen

Een soepel verloop en stipte levering zijn in de logistiek fundamentele eisen. Om aan deze vereisten te voldoen, spelen adreslabels en verzendlabels een essentiële rol. Onze palletlabels en transportlabels, die betrekking hebben op opslag en transport, vormen een goed geolied opvolgsysteem voor real-time inzicht binnen onze logistieke operaties. Klinkt goed, toch?
De Waal Transport Fasen
Maar wat we eigenlijk bedoelen met “etiketteren” zijn de labels die op uw stukgoederen, dozen of andere verpakkingen moeten worden aangebracht. Bij het verpakken, herverpakken of opnieuw inpakken is het vaak nodig om nieuwe etiketten toe te voegen, die door u worden aangeleverd. De Waal Transport zorgt voor de nauwkeurige etikettering van uw goederen. Deze etiketten bevatten doorgaans traceerinformatie, zoals productspecifieke gegevens, batchcodes, houdbaarheidsdata, een barcode of QR-code. Deze etikettering wordt doorgaans uitgevoerd in ons warehouse te Wijchen, waar efficiëntie en precisie hand in hand gaan. U levert de benodigde etiketten voor uw goederen, en wij zorgen ervoor dat ze op de juiste plaats worden aangebracht. Bij De Waal Transport bieden we meer dan alleen transport. Wij streven ernaar om uw logistieke proces van begin tot eind soepel en nauwkeurig te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.
De Waal Transport - We zorgen voor de juiste etikettering​

We zorgen voor de juiste etikettering

Dagelijks voorzien we dozen, pallets en goederen van etiketten, en het is van cruciaal belang dat deze etiketten de benodigde informatie correct en duurzaam behouden. We hechten dan ook veel waarde aan hoogwaardige etiketten.

Klanten hebben behoefte aan etikettering om verschillende redenen, zoals:

  1. Leesbaarheid en taal: Etiketten moeten gemakkelijk leesbaar zijn, en de juiste taal bevatten. Als er bijvoorbeeld informatie op etiketten staat in een andere taal dan de doelmarkt, kan dit verwarring veroorzaken en de levering bemoeilijken.
  2. Productinformatie: Wanneer productinformatie verandert, moeten etiketten worden bijgewerkt om de juiste gegevens weer te geven. Dit zorgt ervoor dat klanten altijd over de meest actuele informatie beschikken.
  3. Aanpassing aan de lokale markt: In sommige gevallen moeten etiketten worden aangepast aan de wensen van de lokale consument. Bijvoorbeeld, bij het ompakken van producten voor de Nederlandse markt, is het belangrijk om de etikettering aan te passen aan de voorkeuren en eisen van Nederlandse consumenten.
  4. Conformiteit en waarschuwingen: Etiketten kunnen ook worden gebruikt om te voldoen aan regelgeving of om te waarschuwen voor gevaarlijke goederen. Het is essentieel dat deze etiketten nauwkeurig en volgens de voorschriften worden aangebracht.

Kortom, etikettering is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat goederen correct, veilig en efficiënt worden behandeld gedurende hun reis van productie tot levering. De Waal Transport staat klaar om deze belangrijke taak voor klanten uit handen te nemen.

Het krimpen

Bij krimpen zou men wellicht kunnen denken aan het verkleinen van goederen of zelfs vacuüm trekken, maar dat is hier niet het geval. Dit logistieke concept draait eigenlijk om het zorgvuldig verpakken van pallets, zodat losse goederen stevig bij elkaar worden gehouden om verschuivingen tijdens transport te voorkomen. Met behulp van krimpfolie wikkelen we al uw goederen op pallets zorgvuldig in, zodat ze niet kunnen omvallen.
De Waal Transport - Het krimpen
Wij geloven in preventie boven reputatie, dus het is een verstandige keuze om uw pallets te laten krimpen door ons enthousiast team. Ook daarom nemen wij liever geen enkel risico als het gaat om het kantelen van goederen op de pallets. Dit kan namelijk leiden tot chaos, gevaarlijke situaties en brengt onnodig extra werk met zich mee of zelfs verlies van de goederen! We geven dit soort ongelukken geen kans en bieden onze krimpfaciliteiten aan. Het is een unieke verpakkingsmethode waarin De Waal Transport excelleert, met alle benodigde krimpmiddelen binnen handbereik. Bovendien beschikken wij over semiautomatische palletkrimpmachines, die tijdbesparend pallets in krimpfolie verpakken. Wij passen zowel handmatige als semi-machinale krimptechnieken toe, afhankelijk van de aard van de gestapelde goederen op de pallets. Onze ervaren vakmensen kunnen u bovendien van deskundig advies voorzien over alle beschikbare mogelijkheden in dit opzicht.
De Waal Transport - Perfect georganiseerd

Altijd een passende oplossing!

Wilt u uw goederen op pallets op een kosteneffectieve manier beschermen tegen stof, vuil en vocht? Vocht, met name van belang omdat wij nauw samenwerken met de nabijgelegen scheepvaart, waarbij het beschermen van goederen tegen water of vocht van het grootste belang is. Net als verpakking, biedt krimpen een vorm van bescherming voor uw goederen.
Onze handige krimpfolie faciliteiten, met diverse diktes en breedtematen, bieden altijd een passende oplossing. Zoals u wellicht al weet, gaat de service van De Waal Transport verder dan enkel het krimpen en etiketteren van uw goederen. Van verpakken, registreren, laden en lossen tot aan transport en opslag, wij kunnen het volledige verpakkingsproces voor u uit handen nemen! Aarzel niet om contact op te nemen met ons vriendelijke team in Wijchen als u meer informatie wilt ontvangen over onze diensten of prijzen. We zijn klaar om u snel en moeiteloos van dienst te zijn en een op maat gemaakte logistieke offerte voor uw bedrijf op te stellen. De Waal Transport is een familiebedrijf met jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst in het vervullen van uw logistieke behoeften.

Vraag hier direct een offerte aan

Scroll naar boven
Scroll naar top