Offerte aanvragen?

Palletopslag

Het uitbesteden van transport en palletopslag

Bij De Waal Transport beschikken we momenteel over een indrukwekkende opslagcapaciteit, voornamelijk bedoeld voor goederen die netjes op pallets staan te wachten. Het is een feit dat veel bedrijven goederen verhandelen waarvoor ze het transport uitbesteden, aangezien niet elke onderneming haar eigen vloot vrachtwagens in huis haalt. Bovendien ontbreekt het sommige bedrijven aan voldoende pallet opslagruimte om hun waardevolle goederen onderdak te bieden.
De Waal Transport - Het uitbesteden van transport en palletopslag​

Precies daarom klopt men vaak bij ons aan. Hoewel onze belangrijkste expertise ligt in het transporteren van bouwmaterialen, zijn wij volledig bekwaam om elke denkbare goederensoort vanaf punt A naar punt B te brengen, althans als het gaat om “droge” goederen. Wij kunnen tevens zorgvuldig opslaan, voorzien van nauwkeurige etiketten, of assisteren met diverse andere logistieke behoeften.

Bent u op zoek naar de ideale partner voor het uitbesteden van het transport van uw palletgoederen? Of wellicht zoekt u naar langdurige en kostenefficiënte palletopslagmogelijkheden? De naam De Waal Transport staat garant voor een vlekkeloze coördinatie en biedt grenzeloze mogelijkheden, waarbij hoogwaardige kwaliteit altijd onze standaard is.

De Waal Transport - een CO2-neutraal bedrijfspand

Overvloedige ruimte voor uw behoefte aan palletopslag

Bent u gestrest? Heeft u te maken met een acuut logistiek probleem? Of bent u op zoek naar de perfecte oplossing voor een langdurige samenwerking? Haal diep adem, ontspan en weet dat u op de juiste plek bent als u extra ruimte nodig heeft voor de opslag van uw goederen. Met een rijke geschiedenis die bol staat van ervaring en ons moderne bedrijfspand in Wijchen, dat meer dan 5300 opslagplaatsen herbergt, zijn we een gevestigde naam in de branche.
Een doordacht Crossdocking-systeem, stelt ons in staat om uw logistieke behoeften naadloos aan te pakken. We hebben absoluut nog ruimte beschikbaar om uw palletgoederen onder te brengen in onze nieuwe infrastructuur. Bij De Waal Transport houden we niet van beperkingen. Daarom kunt u bij ons terecht voor de palletopslag van allerlei goederen, met uitzondering van bederfelijke waren die koelruimtes vereisen. Of het nu gaat om bouwmaterialen, meubels, huishoudelijke apparaten, of producten voor uw fietsenhandel of muziekwinkel, niets is teveel en u mag alles aan ons vragen. Ook wanneer u op zoek bent naar een veilig en georganiseerde opslagplaats voor uw lange en zware goederen vinden wij voor u de juiste plaats of vervoersmethode. Het voorraadbeheer van onze palletopslag is volledig geautomatiseerd, en vormt de basis van ons familiebedrijf. De Waal Transport, de meest ruime, efficiënte en duurzame keuze van allemaal!

Alle pallets

Pallets kom je vrijwel overal tegen, of het nu in je lokale supermarkt is, bij bouwbedrijven of bij je autodealer! Het zijn onmisbare hulpmiddelen die het transport niet alleen veiliger, maar ook veel efficiënter maken. Pallets werden voor het eerst geïntroduceerd rond 1940 en zijn vervaardigd van diverse materialen, zoals hout, kunststof of metaal. De keuze van het materiaal hangt volledig af van de aard van de lading en de omstandigheden waarin de pallets worden gebruikt.
De Waal Transport Pallets
Pallets zijn er in allerlei maten en er bestaan geen strikte internationale standaardafmetingen. Voorheen werden goederen meestal als stukgoed behandeld, maar tegenwoordig maken we steeds vaker gebruik van pallets. Bij De Waal Transport hebben we een uitgebreid assortiment aan pallets tot onze beschikking. Zo kunnen we een scala aan opties aanbieden, waaronder Europallets, blokpallets, wegwerppallets, CP-pallets, displaypallets, houtvezelpallets, kunststofpallets en zelfs op maat gemaakte pallets. Bovendien kunnen we onderscheid maken tussen verschillende typen pallets, zoals langloop, kortloop, rond-omloop en kruisdek, afhankelijk van hoe de planken van het boven- en onderdek zijn bevestigd. Met onze geavanceerde uitrusting, inclusief elektrische palletwagens en meeneemheftrucks, is De Waal Transport de ideale partner om uw goederen veilig en snel te transporteren, ongeacht het type pallet dat u nodig heeft.

Echt maatwerk

Bent u op zoek naar echt maatwerk of heeft u specifieke vereisten die anders zijn dan de standaard? Uw wensen worden met de grootste zorg behandeld, met de nodige expertise en ervaring om aan uw behoeften te voldoen. Ook als het gaat om afwijkende vormen of ongebruikelijke vragen, bent u bij De Waal Transport aan het juiste adres. Wij zijn uw logistieke specialist.
Met snelle leveringen van goederen, zonder opslag- of beheerkosten, kostenbesparingen door het consolideren van goederen en een uiterst efficiënte overslag, zijn wij uw nummer één keuze! De Waal Transport tilt de totale levering van uw logistieke behoeften naar een hoger niveau. Palletopslag voor uw goederen, altijd beschikbaar en voordeliger dan u denkt. Onze faciliteiten zijn tot in de puntjes geoptimaliseerd voor efficiëntie en kostenbesparing. Alles is lean en mean ingericht. Bij De Waal Transport zijn we erg gelukkig met onze eigen zeer ruime palletopslagfaciliteit en kantoor, waar alles custom made is. Heeft u vragen over prijzen, onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor de logistieke verwerking en transport van uw goederen? Onze klantenservice staat paraat om u snel een passende oplossing te bieden. De Waal Transport, wij palletiseren uw goederen en verzorgen de logistiek!

Vraag hier direct een offerte aan

Scroll naar boven
Scroll naar top