Offerte aanvragen?

Verpakken ompakken en herverpakken

Verpakken staat gelijk aan beschermen

Een verpakking vervult verschillende doelen, waarvan het eerste en meest essentiële is het beschermen van uw producten. Het voorkomt dat natuurlijke invloeden zoals vocht, vuil of ongedierte in contact komen met de inhoud. Daarnaast biedt verpakking ook wederzijdse bescherming tijdens het transport en kunnen de goederen efficiënter worden verplaatst. Transport kan namelijk behoorlijk belastend zijn voor uw goederen, dus het is van groot belang om ze goed te beschermen. Sterker nog, zonder verpakking mogen uw producten niet eens worden verkocht.
De Waal Transport - Verpakken
Met de nabijheid van scheepvaart kunnen wij ook goederen transporteren binnen de offshore sector, aangezien wij begrijpen hoe cruciaal een degelijke verpakking is. Binnen de wereld van verpakkingen wordt een onderscheid gemaakt tussen primaire en secundaire verpakkingen. Het belangrijkste verschil is dat primaire verpakking direct om het product heen zit. Naast bouwmaterialen, die doorgaans primaire verpakkingen hebben, worden secundaire verpakkingen ook vaak gebruikt voor verschillende soorten goederen. Bij De Waal Transport zijn wij uw ervaren partner als het gaat om het verpakken, ompakken en herverpakken van producten, en dit geldt zowel voor uw primaire als secundaire verpakkingen. Onze dienstverlening omvat niet alleen alle mogelijke verpakkingsmethoden, maar het is tevens mogelijk om goederen door ons te laten samenvoegen wanneer dat nodig is, zowel tijdelijk als permanent. Wij staan garant voor de juiste toepassing van uw wensen omtrent verpakking, herverpakking of ompakking. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, zodat u op ieder moment op ons kunt vertrouwen.
De Waal Transport - Variabele verpakkingsvereisten​

Variabele verpakkingsvereisten

Stelt u zich eens voor: uw goederen zijn opgeslagen in ons magazijn en op een gegeven moment voldoen ze niet meer aan de gewenste verpakkingsvorm, -maat of -materiaal. Verpakkingsvereisten kunnen nogal variabel zijn, en soms is een andere verpakking noodzakelijk voor een specifiek project. In sommige gevallen kan de keuze voor de juiste verpakking te maken hebben met de uitstraling ervan, aangezien een goed passende verpakking van groot belang kan zijn voor het succes van uw goederen of product.
Natuurlijk kan het ook gaan om de kwaliteit van de verpakking, vooral wanneer de standaardverpakkingen onvoldoende bescherming bieden tijdens het transport. Het gebruik van een ongeschikte verpakking kan gemakkelijk leiden tot schade bij aankomst bij de eindklant, wat het aantal retourzendingen kan verhogen en vaak gepaard gaat met aanzienlijke kosten. In dergelijke gevallen kunnen wij de verpakking aanpassen naar een sterkere, meer beschermende variant. Het verpakken, herverpakken en ompakken is voor ons geen mysterie, en we staan graag voor u klaar met de juiste maatregelen voor verpakking. Bij De Waal Transport, een veelzijdig familiebedrijf in de transportsector, gaan we altijd een stap verder om aan uw verwachtingen te voldoen!

Begrijpt u de verschillen?

Hoewel we kunnen aannemen dat deze begrippen over het algemeen eenvoudig te begrijpen zijn, leggen we u toch graag even de subtiele verschillen uit. Het verpakken, ompakken en herverpakken zijn allemaal nauw verbonden met de kunst van het verpakken! Onder “verpakken” verstaan we het proces van het inpakken van goederen die oorspronkelijk niet voorzien zijn van een verpakking.
De Waal Transport verpakken
Afhankelijk van de aard van de lading of de goederen betekent dit meestal dat ze worden verpakt in dozen of op pallets, klaar voor transport. Onder “ompakken” verstaan we het vervangen, aanpassen of toevoegen van de originele verpakking van een product. “Herverpakken” houdt in dat we uw goederen of vracht opnieuw inpakken, samenvoegen of splitsen om aan hun specifieke behoeften te voldoen, soms als gevolg van beschadigde verpakkingen. Soms worden goederen samengevoegd en samen verpakt met goederen die een andere herkomst hebben of omwille van andere commerciële overwegingen. Deze verpakkingsprocessen bieden een aanzienlijke mate van flexibiliteit en kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden, zoals nieuwe afzetmarkten of gewijzigde eisen voor verpakkingen. Wat de reden ook mag zijn om de verpakking van uw goederen te wijzigen, De Waal Transport biedt deze logistieke diensten met een praktische benadering. We staan klaar om gepersonaliseerde offertes voor u op te stellen, dus vraag nu de uwe aan!
De Waal Transport - Op elke locatie

Op elke locatie

Bij De Waal Transport hebben we in principe de mogelijkheid om op elke locatie van het transport in te grijpen wanneer herverpakking noodzakelijk is, maar doorgaans worden deze activiteiten uitgevoerd in ons warehouse in Wijchen. Ons warehouse biedt ruime opslagmogelijkheden voor droge producten en is uitgerust met de nieuwste apparatuur om herverpakking van goederen efficiënt uit te voeren.
Naast herverpakken kunnen we ook waarde toevoegen aan uw vracht door palletiseren, etiketteren en krimpen, wat parallel kan plaatsvinden met het verpakkingsproces. Wij streven ernaar eerlijke tarieven te hanteren voor uw transport, en we zijn vastbesloten om u een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden. De Waal Transport staat altijd klaar om de mogelijkheden voor uw transportbehoeften te bespreken, en we nodigen u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen, of zelfs gezellig bij ons langskomen. De Waal Transport, uw logistieke samenwerkingspartner, altijd tot uw dienst!

Vraag hier direct een offerte aan

Scroll naar boven
Scroll naar top