Offerte aanvragen?

Warehousing Wijchen De Waal

Ons industrieel vastgoed

Mocht u hier nog niet van op de hoogte zijn, willen we u graag voorstellen aan onze nieuwste aanwinst in Wijchen: een indrukwekkend groot warehouse waar we ontzettend trots op zijn! Met bijna chirurgische precisie, biedt onze warehouse voldoende ruimte voor op- en overslag, met maar liefst 5300 palletplaatsen, en is bovendien ontworpen met het oog op duurzaamheid en CO2-neutraliteit.

Ons bedrijf opereert nu volledig vanuit dit gloednieuwe pand in Wijchen, strategisch gelegen nabij belangrijke verkeersknooppunten zoals de A50, A73 en A326. Bovendien bevinden we ons dicht bij de scheepvaart in Nijmegen en de Duitse grens. Deze aanzienlijke uitbreiding was voor De Waal Transport een absolute noodzaak en biedt ons de kans om onze veeleisende klanten nog meer flexibiliteit, capaciteit en kwaliteit te bieden. Daar waar anderen tegen beperkingen aanlopen, vinden wij oplossingen. Onze filosofie sluit nu naadloos aan op deze nieuwe structurele en infrastructurele aanwinst, waarmee we een voorsprong creëren op het gebied van duurzaamheid in de huidige bedrijfsvoering. Ons Warehouse in Wijchen straalt milieubewust professionalisme uit en we staan graag klaar om een offerte op maat te maken voor uw logistieke uitdagingen.
De Waal Transport - een CO2-neutraal bedrijfspand

Een CO2-neutraal bedrijfspand

Hoe groter het magazijn, des te hoger de bedrijfskosten. Daarom zijn we blij dat we hebben gekozen voor een CO2-neutrale constructie en duurzame middelen. Inderdaad, een langgekoesterd verlangen dat sinds 1 augustus 2023 werkelijkheid is geworden. Ons nieuwste aanwinst, een CO2-neutraal bedrijfspand, is uitgerust met een efficiënt zonnepanelensysteem dat ons in staat stelt om overvloedig en zorgeloos elektriciteit op te wekken.
Met behulp van onze warmtepompen halen we energie uit de natuur en bieden zo milieuvriendelijke warmte. In combinatie met hoogwaardige isolatie is dit pand een toonbeeld van innovatief comfort en duurzaamheid. Zelfs de dagelijkse transporten en onze intensieve activiteiten, die ons naar succes voortstuwen, waarderen deze ecologische details. Ons imposante pand staat er keurig bij, en het brengt u vanzelf bij De Waal Transport wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige logistieke oplossingen! Als nieuwtje kunnen we melden dat ons doel voor 2021, namelijk het compenseren van 1.000.000 kg CO2-uitstoot, ruimschoots is overschreden! In 2022 hebben we de overstap gemaakt van TRAXX ZERO naar HVO-20, waardoor we niet alleen compenseren, maar ook actief bijdragen aan het verminderen van CO2-uitstoot. Samen streven we naar duurzaamheid en #ZERO-Emission. Duurzaamheid, transparantie en onze onwrikbare toewijding aan het voldoen aan uw wensen staan bij ons voorop. We verwelkomen u graag om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Bij De Waal Transport zullen we uw verwachtingen zeker overtreffen!

Wijchen, de ideale locatie!

Onze uitstekende locatie, in de nabijheid van belangrijke verkeersknooppunten en scheepvaartroutes, gecombineerd met onze jarenlange expertise, maken ons tot aantrekkelijke en betrouwbare partners voor uw bedrijfslogistiek. Ons indrukwekkende complex valt meteen op wanneer u langs de A326 rijdt en biedt een staaltje moderne architectuur dat de prachtige plaats Wijchen verfraait.
De Waal Transport - Wijchen de ideale locatie
Vanuit Wijchen coördineren wij al uw logistieke activiteiten en onze kantoren zijn dagelijks geopend van 8.00 tot 17.00 uur, behalve op zondag. Dagelijks bedienen we talloze loyale klanten met ons geavanceerde logistieke beheer, waarbij we ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. En toch is er altijd plaats voor uw bestellingen en goederen, vooral nu, dankzij de nieuwste aanwinsten en onze voortdurende expansie in de afgelopen jaren! Onze ultramoderne infrastructuur, het doeltreffende crossdocking-proces en de mogelijkheid om goederen te consolideren stellen ons in staat om altijd snel en efficiënt te leveren. Aarzel daarom niet om vandaag nog contact op te nemen met De Waal Transport. Uw aanvraag wordt met uiterste precisie behandeld, met het oog op het creëren van een duurzame samenwerking. We verwelkomen ook graag korte of eenmalige samenwerkingen, aangezien we voldoende ruimte hebben en in staat zijn om uw goederen maandenlang, of zelfs jarenlang, op te slaan en te verwerken volgens uw specifieke behoeften. We verwelkomen u graag om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.
De Waal Transport - Perfect georganiseerd

Perfect georganiseerd

Bij De Waal Transport kunt u een zee aan mogelijkheden verwachten. We beschikken over overvloedige ruimte, een perfect georganiseerd Crossdocking systeem en bieden een scala aan diensten, waaronder verpakken, ompakken, etiketteren en het zorgvuldig omwikkelen van goederen en pallets met plasticfolie om een naadloze verplaatsing te verzekeren. Bovendien zijn we uitgerust voor laden en lossen op allerlei soorten terreinen.
Onze bekwame chauffeurs zijn niet alleen experts op de weg, maar we beschikken ook over de juiste infrastructuur, waaronder voertuigen met ADR-uitrusting, schuifzeilen, laadkleppen, elektrische palletwagens en meeneemheftrucks. Bij De Waal Transport in Wijchen, waar transport van bouwmaterialen onze hoofdactiviteit is, beschikken we over een gevarieerd wagenpark dat ons in staat stelt om leveringen te doen op de meest uiteenlopende locaties, zelfs voor transport van goederen met afwijkende afmetingen. Ons team staat klaar om u te adviseren over de beste verpakkingskeuzes en andere praktische overwegingen. Met onze real-time tracking heeft u 24 uur per dag volledig zicht op uw zendingen. De Waal Transport staat garant voor hoogwaardige oplossingen en een professionele aanpak met een persoonlijke touch.

Vraag hier direct een offerte aan

Scroll naar boven
Scroll naar top